Davitamon Vitamine D 1 per week

  DavitamonVitamine D 1 per week

  17.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Davitamon Vitamine D 1 per week

  Davitamon Vitamine D 1 Per Week is speciaal ontwikkeld voor iedereen met een verhoogde behoefte aan vitamine D, die het lastig vindt om dagelijks een tablet of druppels in te nemen. De tabletten bevatten een hoge hoeveelheid vitamine D3 (70 microgram). Deze wordt opgeslagen in de lichaamsreserves en dagelijks vrijgegeven aan je lichaam. Vitamine D is: br>
  • Goed voor de werking van de spieren
  • Goed voor de weerstand
  • Goed voor behoud van sterke botten en tanden

  Advies Gezondheidsraad
  De Gezondheidsraad adviseert aan de volgende bevolkingsgroepen, om naast de normale voeding, gedurende het hele jaar dagelijks 10 microgram extra vitamine D in te nemen: mensen met een donkere huidskleur, mensen die onvoldoende buiten komen (minder dan 15 minuten per dag tussen 11.00 en 15.00 uur), vrouwen die zwanger zijn en vrouwen van 50 t/m 69 jaar.

  Davitamon Vitamine D -1 Per Week is speciaal op deze doelgroep afgestemd.

  Ontdek de voordelen:
  • De verpakking bevat 24 tabletten (voldoende voor 5 maanden)

  Één keer per week één tablet Davitamon Vitamine D -1 Per Week is voldoende om een dagelijkse hoeveelheid van 10 µg vitamine D binnen te krijgen.

  Davitamon, sinds 1928
  Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitamines en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander passend product. Hiermee krijg je een goede aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit aan.

  Maltodextrine, vulstof: microkristallijne cellulose, vitamine D3, antiklontermiddelen: siliciumdioxide, vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, talk, glansmiddelen: polyvinylalcohol, polyethyleenglycol, kleurstoffen: titaaldioxide, ijzeroxide.
  lees meer

  Specificaties