Davitamon Mamafit Multivitamine

  DavitamonMamafit Multivitamine

  14.49
  vandaag besteld, morgen in huis

  Davitamon Mamafit Multivitamine

  Davitamon MamaFit is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die in de fase na de zwangerschap zitten. De samenstelling helpt je om aan te sterken na de bevalling en je opnieuw fit te voelen. De tabletten bevatten een unieke samenstelling van vitamines en mineralen en zijn hierdoor ook:

  • Goed voor de weerstand (vitamine A, B6, B11, B12, C, D, koper, selenium, ijzer en zink)
  • Goed voor de hormoonhuishouding (vitamine B6 en zink)
  • Goed voor extra energie bij vermoeidheid (vitamine B2, B3, B5, B6, B11, B12, C, ijzer en magnesium)
  • Goed voor de conditie van het haar (vitamine B8, selenium en zink)

  Voel je weer fit na je zwangerschap!
  Speciaal voor de periode na de zwangerschap combineert Davitamon MamaFit de belangrijkste vitamines en mineralen in één tablet. Davitamon MamaFit helpt je om aan te sterken na de bevalling, je opnieuw fit te voelen en is goed voor de weerstand en het energieniveau.

  Ontdek de voordelen:
  • Ook te gebruiken tijdens het geven van borstvoeding
  • Geen suiker, conserveermiddelen of aroma’s
  • Bevat extra vitamine D3 (goed voor de weerstand)

  Davitamon, sinds 1928
  Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitamines en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander product. Zo krijg jij de juiste aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen aan van de hoogste kwaliteit.

  Ingrediënten: mineralen, vitamines, verstevigingsmiddelen: povidon, microkristallijne cellulose, antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, stearinezuur, siliciumdioxide, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, bevochtigingsmiddel: vernet cellulosegom, maïszetmeel, kleurstoffen: ijzeroxide, titaandioxide.
  lees meer

  Specificaties