Davitamon Mama Compleet Multivitamine Omega 3 Visolie

  DavitamonMama Compleet Multivitamine Omega 3 Visolie

  18.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Davitamon Mama Compleet Multivitamine Omega 3 Visolie

  Davitamon Compleet Mama is een voedingssupplement speciaal afgestemd op de behoefte van je lichaam als aanstaande moeder. Davitamon Compleet Mama bevat extra foliumzuur, 200% van de ADH, en draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling van de baby en de vorming van de placenta. De tabletten bevatten daarnaast ook andere vitamines en mineralen en zijn hierdoor:

  • Goed voor de weerstand (bètacaroteen, vitamine B6, B11, B12, C, D, koper, selenium, ijzer en zink)
  • Goed voor de vruchtbaarheid (zink)
  • Goed voor het ijzergehalte in het bloed (bètacaroteen, vitamine B2 en C)

  Foliumzuur draagt bij aan de ontwikkeling van de baby
  Davitamon Compleet Mama bevat extra foliumzuur, 200% van de ADH, en draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling van de baby en de vorming van de placenta. Daarnaast helpt foliumzuur bij de vorming van rode bloedcellen en draagt het bij aan de groei van het ongeboren kind. Het is belangrijk dat er vanaf het begin van de zwangerschap voldoende foliumzuur in je lichaam aanwezig is.

  Ontdek de voordelen:
  • Bevat foliumzuur (draagt bij aan de ontwikkeling van de baby)
  • Geen suiker, conserveermiddelen of aroma’s
  • Veel vitamine D3 (goed voor de weerstand)

  Davitamon, sinds 1928
  Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitamines en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander product. Zo krijg jij de juiste aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen aan van de hoogste kwaliteit.

  Zwanger worden doe je niet alleen, ook de conditie van de man dient in goede staat te zijn. Davitamon heeft , als aanvulling op de voeding, een multivitamine ontwikkeld speciaal voor de man!
  Davitamon Compleet Man is een breed, uitgebalanceerd multivitamine en mineralen complex speciaal afgestemd op de behoeften van volwassen mannen. Selenium en zink zijn goed voor de vruchtbaarheid van de man en zijn goed voor de kwaliteit van het sperma. Zink draagt bij aan de beweeglijkheid en productie van de zaadcellen en magnesium in Davitamon Compleet Man draagt bij aan een goede werking van spieren. Klik hier voor Davitamon Compleet Man

  Ingrediënten: mineralen, VISolie, gelatine, vitamines, gedeeltelijk geharde SOJAolie, bevochtigingsmiddelen: glycerol, sorbitol, glansmiddel: bijenwas, emulgator: SOJAlecithine, kleurstof: bètacaroteen, antioxidant: tocoferolrijke extracten.
  lees meer

  Specificaties