Gezondheid
Davitamon Magnesium Voor de Nacht - 30 tabletten - voedingssupplement

  DavitamonMagnesium Voor de Nacht - 30 tabletten - voedingssupplement

  10.49
  30
  vandaag besteld, morgen in huis

  Davitamon Magnesium Voor de Nacht - 30 tabletten - voedingssupplement

  Algemeen
  Davitamon Magnesium Voor De Nacht is een magnesiumsupplement aangevuld met calcium en de vitamines B2, B3 en D. Deze tabletten dienen voor het slapen gaan te worden ingenomen om vervolgens tijdens de nacht geleidelijk afgegeven te worden in het lichaam. Hierdoor krijgt het lichaam tijdens het slapen de beschikking over magnesium, calcium en vitamine B2, B3 en D. Davitamon Magnesium Voor De Nacht ondersteunt de gemoedstoestand, zorgt voor het behoud van soepele spieren en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.

  Gebruiksaanwijzing / dosering
  Volwassenen dagelijks 1 tablet. De tablet met voldoende water innemen, voor het slapen gaan. Tablet in zijn geheel doorslikken. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

  Samenstelling
  per dagdosering van 1 tablet: vitamine B2 1,4mg 100% ADH; vitamine B3 16 mg 100% ADH; vitamine D3 5µg 100% ADH; mineralen: magnesium 400mg 107%; calcium 120mg 15% ADH
  ADH= aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

  Ingrediënten
  Mineralen, maltodextrine, vulstoffen: hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, antiklontermiddelen: siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat, vitamines, kleurstof: titaandioxide, middellange keten triglyceriden, bevochtigingsmiddel: glycerol.

  Waarschuwingen
  De aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bij kamertemperatuur (15-25 graden Celsius) op een droge en donkere plaats bewaren.

   
  lees meer

  Specificaties