Davitamon Magnesium Tabletten

  DavitamonMagnesium Tabletten

  10.99
  vandaag besteld, maandag in huis

  Davitamon Magnesium Tabletten

  Davitamon Magnesium voor de Nacht is een voedingssupplement met een uitgebalanceerde combinatie van vitamines en mineralen, die vaak samenwerken in het lichaam. De Davitamon Magnesium voor de Nacht tabletten geven geleidelijk vitamines en mineralen af en zijn daarom:

  • Goed voor de gemoedstoestand (magnesium)
  • Goed voor de spieren en het zenuwstelsel (calcium en magnesium)
  • Goed voor de hartspier (calcium en magnesium)

  Geleidelijke afgifte
  Het bijzondere aan Davitamon Magnesium voor de Nacht is het geleidelijk vrijkomen van de vitamines en mineralen. Neem Davitamon Magnesium voor de Nacht ’s avonds voor het slapengaan in. Zo krijgt je lichaam tijdens het slapen de beschikking over magnesium, calcium, vitamine B2, B3 en D.

  Ontdek de voordelen:
  • Geleidelijke afgifte van vitamines en mineralen
  • Suikervrij
  • Bevat geen aroma’s en conserveermiddelen

  Davitamon, sinds 1928
  Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitamines en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander product. Zo krijg jij de juiste aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen aan van de hoogste kwaliteit.

  Ingrediënten: mineralen, maltodextrine, vulstoffen: hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, antiklontermiddelen: siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat, vitamines, kleurstof: titaandioxide, middellange keten triglyceriden, bevochtigingsmiddel: glycerol.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.