Davitamon Elke dag bruistabletten

  DavitamonElke dag bruistabletten

  8.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Davitamon Elke dag bruistabletten

  Davitamon Elke Dag bruistabletten zijn een aanvulling op de vitamines en mineralen die je lichaam dagelijks nodig heeft om goed te blijven functioneren. Door de verschillende vitamines en mineralen hebben deze tabletten een unieke werking. Zo zijn ze:

  • Goed voor de weerstand (vitamine C)
  • Goed voor het energieniveau (vitamine C)
  • Goed voor de werking van de spieren (vitamine D)

  Aanvulling op je dagelijkse voeding
  Je lichaam heeft elke dag, het hele jaar door, vitamines en mineralen nodig om goede gezondheid te behouden. Gevarieerd en gezond eten volgens de adviezen van de Schijf van Vijf vormt de basis om hieraan te voldoen. Maar het lukt niet altijd om volgens deze adviezen te eten. Een aanvulling in de vorm van een voedingssupplement kan dan raadzaam zijn.

  Ontdek de voordelen:
  • Complete multivitamine voor elke dag
  • Suikervrij
  • Met granaatappelsmaak

  Davitamon Elke Dag biedt aanvulling tot 100% van de door de Gezondheidsraad Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) op belangrijke vitamines en mineralen.

  Davitamon, sinds 1928
  Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitamines en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander product. Zo krijg jij de juiste aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen aan van de hoogste kwaliteit.

  Ingrediënten: voedingszuur: citroenzuur, mineralen, zuurteregelaar: natriumcarbonaten, gedroogde rode biet, vitamines, aroma’s, zoetstoffen: cyclamaten, sacharinen, maltodextrine.
  lees meer

  Specificaties