Davitamon Compleet Weerstand Kauwvitamines bosvruchten

  DavitamonCompleet Weerstand Kauwvitamines bosvruchten

  13.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Davitamon Compleet Weerstand Kauwvitamines bosvruchten

  Davitamon Compleet Weerstand KauwVitamines Bosvruchten is speciaal ontwikkeld voor volwassenen. De tabletten bevatten een unieke combinatie van vitamines en mineralen en zijn hierdoor:

  • Goed voor de weerstand (vitamine A, B6, B11, B12, C, D, koper, selenium, ijzer en zink)
  • Goed voor de werking van de spieren (vitamine D)
  • Goed voor extra energie vermoeidheid (vitamine B2, B3, B5, B6, B11, B12, C en ijzer)

  Aanvulling op je dagelijkse voeding
  Je lichaam heeft dagelijks vitamines en mineralen nodig om goed te blijven functioneren en een goede gezondheid in stand te houden. Gezond en gevarieerd eten is de basis om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Maar soms kan aanvulling in de vorm van een voedingssupplement, zoals Davitamon Compleet Weerstand KauwVitamines, raadzaam zijn.

  Ontdek de voordelen
  • Suikervrij
  • Bevat geen conserveermiddelen of aroma's
  • Veel vitamine D3 (goed voor de weerstand)

  Liever geen kauwtabletten, maar tabletten die je met water kunt innemen? Dan zijn de Davitamon Compleet Weerstand Dragees beter geschikt voor jou.

  Davitamon, sinds 1928
  Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitamines en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander product. Zo krijg jij de juiste aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen aan van de hoogste kwaliteit.

  Ingrediënten: zoetstoffen: sorbitol, xylitol, sucralose, mineralen, vitamines, antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, aroma’s, maïszetmeel, voedingszuur: citroenzuur, verstevigingsmiddel: polyvinylpyrrolidon, kleurstof: karmijn.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.