Davitamon Compleet Weerstand

  DavitamonCompleet Weerstand

  8.99
  vandaag besteld, dinsdag in huis

  Davitamon Compleet Weerstand

  Davitamon Compleet Weerstand Bruistabletten zijn speciaal ontwikkeld voor volwassenen en bevatten een combinatie van vitamines en mineralen en zijn daarom:

  • Goed voor de weerstand (vitamine C, D, selenium en zink)
  • Goed voor het energieniveau bij vermoeidheid (vitamine C)

  Aanvulling op je dagelijkse voeding
  Je lichaam heeft dagelijks vitamines en mineralen nodig om goed te blijven functioneren en een goede gezondheid in stand te houden. Gezond en gevarieerd eten is de basis om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Maar soms kan aanvulling in de vorm van een voedingssupplement, zoals Davitamon Compleet Weerstand, raadzaam zijn.

  Ontdek de voordelen:
  • Bevat vitamine C en D
  • Suikervrij
  • Met sinaasappelsmaak

  Heb je behoefte aan éxtra veel ondersteuning voor de weerstand? Probeer dan ook Davitamon Compleet Weerstand Forte met een extra hoge dosering van belangrijke vitamines en mineralen.

  Davitamon, sinds 1928
  Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitamines en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander product. Zo krijg jij de juiste aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen aan van de hoogste kwaliteit.

  Ingrediënten: zuurteregelaars: citroenzuur, natriumbicarbonaat, vitamines, zoetstoffen: sorbitol, natriumcyclamaat, natriumsacharine, aroma, kleurstoffen: bietenrood, riboflavine, mineralen, maltodextrine, cranberry-extract.
  lees meer

  Specificaties