Davitamon Compleet + Omega 3 Visolie

  DavitamonCompleet + Omega 3 Visolie

  19.99
  vandaag besteld, maandag in huis

  Davitamon Compleet + Omega 3 Visolie

  Davitamon Compleet Omega-3 Visolie is een complete multivitamine voor volwassenen die voorziet in een dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen, aangevuld met Omega-3 visolie. Hierdoor is Davitamon Compleet Omega-3 Visolie:

  • Goed voor het hart en de hersenfunctie (vitamine B1, EPA en DHA)
  • Goed voor het opbouwen van een sterke weerstand (vitamine A, B6, B11, B12, C, D, koper, selenium en ijzer)
  • Goed voor het energieniveau bij vermoeidheid (vitamine B, C en magnesium)
  • Goed voor de werking van de spieren (magnesium)

  Waarom Omega-3 Visolie?
  Het hart is de motor die het lichaam werkend houdt en is daardoor van belang voor een actief en fit leven. Het regelmatig eten van vis is goed voor het hart. Vis bevat namelijk de unieke omega-3 vetzuren EPA en DHA die, bij dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA, bijdragen aan het goed blijven functioneren van het hart.

  De gezondheidsraad adviseert minimaal twee keer per week vis te eten, waarvan tenminste één keer vette vis. Vind je het lastig om dit advies te volgen, dan kan een aanvulling op de voeding door middel van een supplement raadzaam zijn.

  Ontdek de voordelen:
  • Bevat zuivere visolie met 55% omega-3 vetzuren
  • Is suikervrij en aromavrij
  • Bevat geen conserveermiddelen

  Heb je behoefte aan éxtra veel ondersteuning voor de weerstand? Dan is er Davitamon Compleet Weerstand Forte met een extra hoge dosering van belangrijke vitamines en mineralen.

  Davitamon, sinds 1928
  Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitamines en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander product. Zo krijg jij de juiste aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen aan van de hoogste kwaliteit.

  Ingrediënten: VISolie, gelatine, vitamines, bevochtigingsmiddelen: glycerol, sorbitol, mineralen, stabilisator: mono- en diglyceriden van vetzuren, emulgator: SOJAlecithine, glansmiddel: bijenwas, kleurstof: bètacaroteen, antioxidant: tocoferolrijke extracten.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.