Davitamon Compleet Man

  DavitamonCompleet Man

  14.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Davitamon Compleet Man

  Davitamon Compleet Man is zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op de specifieke behoeften van de man. Mannen hebben vaak meer spiermassa dan vrouwen en hebben daarom vaak een andere vitamine- en mineralenbehoefte. Davitamon Man Compleet is onder andere:

  • Goed voor de werking van de spieren (vitamine D en magnesium)
  • Goed voor de extra energie bij vermoeidheid (vitamine B12, C, magnesium en ijzer)
  • Goed voor de vruchtbaarheid van de man (selenium en zink)

  Aanvulling op je dagelijkse voeding
  Je lichaam heeft dagelijks vitamines en mineralen nodig om goed te blijven functioneren en een goede gezondheid in stand te houden. Gezond en gevarieerd eten is de basis om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Soms kan een aanvulling in de vorm van het innemen van een voedingssupplement, zoals Davitamon Compleet Man, raadzaam zijn

  Bijzonderheden:
  • Bevat vitamine D3 (goed voor de weerstand)
  • Geen conserveermiddelen of toegevoegde aroma’s

  Davitamon Compleet Man is speciaal afgestemd op de behoeften van volwassen mannen.

  Davitamon, sinds 1928
  Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitamines en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander passend product. Hiermee krijg je een goede aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit aan.

  Mineralen, maltodextrine, vitamines, vulstof: microkristallijne cellulose, verdikkingsmiddelen: hydroxypropylcellulose, siliciumdioxide, glasmiddelen: hydroxypropylcellulose, polydextrose, microkristallijne cellulose, antiklontermiddelen: vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, kleurstoffen: titaaldioxide, riboflavine, co-enzym Q10, luteïne, stabilisator: vetzuren, middellange keten triglyceriden.
  lees meer

  Specificaties