Davitamon Actifit 65+ Omega

  DavitamonActifit 65+ Omega

  25.99
  vandaag besteld, maandag in huis

  Davitamon Actifit 65+ Omega

  Davitamon Actifit 65+ Omega-3 Visolie is speciaal ontwikkeld voor volwassenen vanaf 65 jaar en voorziet in de dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen. Davitamon Actifit 65+ Omega-3 is:

  • Goed voor het hart en de hersenfunctie (vitamine B, EPA en DHA)
  • Goed voor het energieniveau bij vermoeidheid (vitamine B, C, jodium, koper, magnesium, ijzer)
  • Goed voor het opbouwen van een sterke weerstand (vitamine A, B, C, D, koper, selenium en ijzer)
  • Goed voor het behoud van sterke botten en spieren (vitamine D en magnesium)

  Omega-3 visolie voor een goede werking van het hart
  Het hart is de motor die het lichaam werkend houdt en is daardoor van belang voor een actief en fit leven. Het regelmatig eten van vis is goed voor het hart. Vis bevat namelijk de unieke omega-3 vetzuren EPA en DHA die, bij dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA, bijdragen aan het goed blijven functioneren van het hart.

  De gezondheidsraad adviseert minimaal twee keer per week vis te eten, waarvan tenminste één keer vette vis. Vind je het lastig om dit advies te volgen, dan kan een aanvulling op de voeding door middel van een supplement raadzaam zijn.

  Ontdek de voordelen:
  • Bevat zuivere visolie met 55% omega-3 vetzuren
  • Is suikervrij en aromavrij
  • Bevat geen conserveermiddelen

  Ben je de leeftijd van 65 jaar nog niet gepasseerd? Davitamon Actifit is ook beschikbaar in een variant speciaal ontwikkeld voor volwassenen vanaf 50 jaar: Davitamon Actifit 50+ Omega-3 Visolie!

  Davitamon, sinds 1928
  Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitamines en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander product. Zo krijg jij de juiste aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen aan van de hoogste kwaliteit.

  Ingrediënten: VISolie, gelatine, vitamines, mineralen, bevochtigingsmiddelen: glycerol, sorbitol, emulgatoren: glycerylmonostearaat, SOJAlecithine, SOJAolie, kleurstof: bètacaroteen, glansmiddel: bijenwas.
  lees meer

  Specificaties