Davitamon Actifit 65+

  DavitamonActifit 65+

  19.99
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Davitamon Actifit 65+

  Davitamon Actifit 65+ is speciaal ontwikkeld voor volwassenen vanaf 65 jaar en het voorziet in de dagelijkse aanvulling van belangrijke vitamines en mineralen, aangevuld met het natuurlijke plantenextract ginseng. Deze combinatie van vitamines, mineralen en het plantenextract zijn:

  • Goed voor het energieniveau (vitamine B, C, calcium, jodium, koper, magnesium, mangaan en ijzer).
  • Goed voor de weerstand (vitamine A, B, C en D, koper, selenium, ijzer en zink)
  • Goed voor het behoud van sterke botten en spieren (vitamine D, calcium en magnesium)
  • Goed voor vitaliteit (ginseng)

  De levensplant uit Azië
  Davitamon Actifit 65+ bevat een natuurlijk plantenextract, afkomstig uit de wortel van de ginsengplant (Panax Ginseng), ook wel levensplant genoemd. Al duizenden jaren wordt in het Verre Oosten Panax Ginseng gebruikt. Ginseng lijkt goed te zijn voor het geheugen en het concentratievermogen. Ook ondersteunt ginseng de energie en heeft het een positieve invloed op de vitaliteit.

  Ontdek de voordelen:
  • Bevat het natuurlijke extract Panax Ginseng
  • Bevat extra vitamine D3
  • Aromavrij en conserveermiddelvrij

  Davitamon Actifit 65+ met extra vitamine D3 en plantenextract ginseng is een dagelijkse aanvulling op voeding, speciaal voor volwassenen vanaf 65 jaar.

  Davitamon, sinds 1928
  Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitamines en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander product. Zo krijg jij de juiste aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen aan van de hoogste kwaliteit.

  Ingrediënten: mineralen, vitamines, Panax ginsengextract, verstevigingsmiddelen: microkristallijne cellulose, povidon, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, stearinezuur, maïszetmeel, vulstof: vernet cellulosegom, kleurstoffen: ijzeroxiden, titaandioxide.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.