overzicht
David Beckham Inspired by Respect eau de toilette - 40 ml
 • -16%

  David BeckhamInspired by Respect eau de toilette - 40 ml

  23.9919.99je bespaart 4.-
  10 reviews
  40 ml
  vandaag besteld, morgen in huis

  David Beckham Inspired by Respect eau de toilette - 40 ml

  David Beckham introduceert: Inspired by Respect. Ideaal voor de stoere en stijlvolle man. Elke flacon heeft een uniek design dankzij het bijzondere smoke design, een perfect cadeau dus! Respect is een kunstvorm, een reflectie van jezelf. Uit jezelf, uit je gevoelens! Een abstract en artistiek interpretatie van respect, gevormd door de vele unieke vormen van Respect. De sprankelende energie van Bergamot en de fusie met Cardamom gemixt in lijn met de rijkheid van AmberXtreme resulteren in een omvangrijk en aantrekkelijke geur. 
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.1(10 reviews)
  Meest recent

  Heerlijke geur voor deze prijs

  Dit is echt een lekkere parfum, en het mooie is dat hij lekker betaalbaar is. Lekker geurtje om erbij te halen en te dragen bij eigenlijk wel alle gelegenheden. Een geur die denk ik veel mannen aanspreken. Fris, maar ook een beetje warm en kruidig. Mijn vriend draagt hem graag.

  Lekker geurtje

  Ik heb dit artikel ontvangen van het merk David Beckham om te testen. Het is een lekkere frisse geur. Naar verloop van tijd zwakt het geurtje af. Dan vind ik hem zelf nog lekkerder worden. Er blijft een dan iets wat zoetere geur hangen. Nu de prijs te hebben gezien is dit zeker een aanrader voor jong en oud.

  Lekker geurtje voor overdag

  Ik heb dit artikel ontvangen van David Beckham om te testen. Ik vind het een lekker, toegankelijk geurtje. Zo'n altijd goed geurtje voor overdag. Niet te heftig of super aanwezig, maar gewoon 'lekker'. De geur blijft lang hangen, waardoor je er niet veel van hoeft te gebruiken. Wanneer mijn flesje op is, bestel ik zeker een nieuwe, zeker voor dat geld :)

  Heerlijk!

  Ik heb dit artikel ontvangen van David Beckham om te testen. Afgaande op de naam van het product, ‘Inspired by respect’, verwachtte ik een stoer/mannelijk geurtje en dit is het ook. Het geurtje ruikt in eerste instantie best aanwezig en ruikt een beetje ‘sportachtig’, maar naar een tijdje zwakt dit af en ruikt het geurtje wat minder sportachtig en krijgt het een heerlijke, iets zoetere toon. Hierdoor was ik aangenaam verrast, want persoonlijk hou ik wel van subtiele geurtjes met een ietwat licht zoete geur. Verder ziet het fles der visueel mooi uit. In het glaswerk is een soort rookvorm verwerkt waardoor het flesje er magisch uit ziet. Conclusie, ik ben erg tevreden met dit geurtje!

  Leuk cadeau item

  Ik heb dit artikel ontvangen om te testen. Lekker fris geurtje, beetje zoetig, maar wel lekker en aangenaam. Ook blijft het geurtje redelijk lang hangen. Fijne geur voor jong en oud!

  Lekker geurtje

  Ruikt lekker en blijft lang hangen. Een aanrader!

  Heerlijk fris

  k heb dit artikel ontvangen om te testen. Het is een lekker luchtje. Heerlijk fris en toch echt mannelijk.

  Mooi mannelijk luchtje!

  Ik heb dit artikel ontvangen van David Beckham om te testen. Ik heb het een aantal dagen gebruikt en geprobeerd wat plus- en minpunten te vinden: + Lekker toegankelijk, mannelijk en stoer luchtje + Blijft lang hangen (al raak je uiteraard zelf na gebruik vrij snel gewend aan het luchtje waardoor je het zelf niet bewust meer ruikt) + Creatief design van het flesje - Ik heb zelf het gevoel dat ik vaker soortgelijke luchtjes ruik bij anderen dus heel origineel is het niet

  Sportief luchtje

  Ik heb dit artikel ontvangen om te testen. Naar mijn mening ruikt deze naar een sportief luchtje. Het geurtje blijft lang hangen.

  Een mannelijke geur voor jong en oud!

  Ik heb dit artikel ontvangen om te testen. Stoer flesje, net zoals de geur. De omschrijving op de site is wat omslachtig, daarvan wordt niet echt duidelijk wat inhoud van de geur nou precies is. Dit is een mannelijke geur die lang blijft hangen. Een pittige, zoete geur, maar zeker niet te zoet! Een fijne makkelijke geur voor jong en oud.

  toegevoegd aan winkelmand