David Attenborough collection (20 DVD) (DVD)
 • -24%

  David Attenborough collection (20 DVD) (DVD)

  78.9959.99je bespaart 19.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  David Attenborough collection (20 DVD) (DVD)

  David Attenboroughs indrukwekkende carrière bij de televisie omspant meer dan 60 jaar. Sir Attenborough, schrijver, producent en bioloog, is dan ook niet voor niets ‘s werelds meest vooraanstaande programmamaker op het gebied van natuurdocumentaires. Zijn programma’s kennen een wereldwijd publiek en hebben bijna alle grote onderscheidingen in televisieland gewonnen, waaronder een aantal British Academy awards en diverse Emmy’s.

  Ter ere van David Attenboroughs 90ste verjaardag is deze bijzondere 20 DVD box samengesteld met de zeven meest wonderlijke en baanbrekende natuurdocumentaires, waaronder zijn meest recente producties. Een greep uit zijn levenswerk, tot stand gekomen met behulp van de allernieuwste technieken. Aan de hand van de meest verbluffende beelden neemt Attenborough je mee in zijn wereld en zie je waar het ooit allemaal mee begon, hoe dieren de aarde en het luchtruim veroverden, hoe de wereld van de allerkleinste dieren er van dichtbij uitziet, welke dieren er op Galapagos leven en waarom dit zo bijzonder is, nieuwe ontdekkingen in de wonderlijke onderwaterwereld bij Australië en een zeer unieke kijk in het rijk der planten.

  Een waar verzamelstuk met extra achtergrondinformatie over deze bijzondere man en maar liefst 20 uur van zijn fantastische documentaire materiaal van de allerhoogste kwaliteit.
  First Life
  Conquest of the Skies
  Rise of Animals
  Great Barrier Reef
  Kingdom of Plants
  Galapagos
  Micro Monsters

  Extra's:

  Attenborough’s Journey
  Behind The Scenes
  Making of
  lees meer

  Specificaties