Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Dat kleine geluk - Fleur van Groningen
 • Uitverkocht

  Fleur van GroningenDat kleine geluk

  19.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Dat kleine geluk - Fleur van Groningen

  Fleur is zesentwintig als haar poging om 'normaal te zijn zoals iedereen' jammerlijk mislukt. Haar leven, gebouwd op de fundamenten van andermans normen en waarden, stort in. Op korte tijd verliest ze haar relatie, haar job en haar toekomstverwachtingen. Er rest haar niets anders dan de lang opgeborgen droom om ooit cartooniste te worden. Tegen alle verwachtingen in lukt het Fleur om haar faalangst te overwinnen en die droom zonder diploma of ervaring waar te maken. Al gauw schrijft, tekent en brainstormt ze voor verschillende tijdschriften en kranten, en schrijft ze een boek. Na jaren van eenzaamheid, kruist ook de liefde weer haar pad.

  Toch blijft Fleur zoekende naar haar plaats in de wereld. Het resultaat is dit eerlijke, kwetsbare verslag, vol
  welkome levensinzichten. Met een sprankje humor en een likje glamour uit de mediawereld. En vooral: tonnen herkenbaarheid. Omdat we allemaal, jong en oud, op de één of andere manier op zoek zijn naar onszelf.

  Specificaties

  AuteursFleur van Groningen
  Eerste auteurFleur van Groningen
  GenrePsychologieboek
  ISBN9789492626561
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's256
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand