Dark souls - Remastered (Xbox One)

  Dark souls - Remastered (Xbox One)

  26.9931.99je bespaart 5.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Dark souls - Remastered (Xbox One)

  Het vuur laait op. Speel de game waarmee het allemaal begon opnieuw en ervaar je terugkeer naar Lordran met oogstrelende, haarscherpe graphics en een vloeiende framerate van 60fps. Dark Souls Remastered bevat niet alleen het basisspel, maar ook de Artorias of the Abyss DLC.

  Belangrijkste features:
  - Duik opnieuw in het gitzwarte fantasy-universum waar Dark Souls bekend om staat. Ontdek de vervloekte wereld, vol geheime doorgangen, mysteriën en dungeons, en onthul al haar geheimen.
  - Ieder eind is een nieuw begin.
  - Iedere playthrough zit vol met verrassingen en nieuwe uitdagingen. Ga er maar niet van uit dat je deze game maar één keer gaat uitspelen.
  - Veelzijdige gameplay en talloze mogelijkheden.
  - Ontwikkel je eigen speelstijl aan de hand van honderden combinaties van armour sets, wapens, magie en crafting-mogelijkheden.
  - Word een meester.
  - Van je eerste stappen tot meesterschap: creëer jouw eigen personage en ontwikkel je vaardigheden. Gebruik verschillende strategieën en geniet van de voldoening die je krijgt als je de meest kwaadaardige bazen verslaat.
  - Bloedstollende multiplayer (tot wel 6 spelers via dedicated servers).
  - Wat je beweegredenen ook zijn om online multiplayer te spelen – samenwerking of confrontatie, ondersteuning of verraad – je vindt jouw ware thuis binnen de negen bondgenootschappen. Welke kant kies jij?
  - Alle 4 de platforms krijgen dedicated servers.
  lees meer

  Specificaties