Zoey

Zoey is een Deens grote maten merk dat streeft naar een combinatie van zelfverzekerde look met een gevoel voor fashion en sophistication. Het doel van Zoey is de vrouw met rondingen alles te geven dat ze verdient!

sorteren

25 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Zoey

Zoey is een Deens grote maten merk, ontworpen voor de zelfverzekerde, elegante dame die haar vrouwelijkheid en haar rondingen wilt benadrukken. De Zoey vrouw is trots op zichzelf en haar lichaam. De missie van Zoey is om elke vrouw te kunnen kleden zodat haar figuur het beste uitkomt. Zoey creëert comfortabele pasvormen van stretchbare materialen, zodat de kleding jou perfect zit. Bij Zoey geloven ze dat mode geen maat kent. Zoveel verschillende persoonlijkheden als er zijn, zoveel verschillende lichaamsvormen zijn er ook. Mode zou voor iedereen verkrijgbaar moeten zijn, ook voor de grotere maten. Elke vrouw moet kunnen dragen wat ze wil!

Vrouwelijk en stoere grote maten mode

Zoey combineert vrouwelijke details zoals kant, met stoere silhouetten. Zo creëert Zoey een indrukwekkende look voor elke dag. De juiste outift kan je dag goed maken! Daarom maken ze bij Zoey gebruik van sterke prints, zachte kleuren en rijke materialen voor een exclusieve look. Het maakt niet of je van broeken of jurken houdt, blouses of jacks, bij Zoey vind je zeker een vrouwelijke en fashionable look. Zoey is er voor elke gelegenheid! Maak je keuze uit de vele unieke items van Zoey!