Damesmode

Zizzi

Met trots en passie creëert men bij Zizzi de perfecte fits en designs voor de fashionable vrouw vanaf maat 42.
Zizzi gelooft in het onderstrepen van mooie rondingen in plaats van verhullen, zonder in t ...

275 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Zizzi

Zizzi is sinds 2000 een leidend merk in de grote maten mode. Zizzi vindt dat elke vrouw fashion kan dragen ondanks haar maat. De plussize kledingstukken van Zizzi zijn dan ook ontworpen om rondingen geweldig uit te laten komen, in plaats van ze te verhullen. Elk kledingstuk is fashionable en volgens de laatste trends ontworpen. Zizzi is een Europees merk met meer dan 120 winkels en 1000 andere verkoopadressen. Voor elke vrouw vanaf maat 42 biedt Zizzi een ruime collectie.

Voor de echte fashionista

Zizzi staat voor individualiteit. Zizzi vindt dat de persoonlijkheid van de klant belangrijker is dan haar maat of haar figuur. Zizzi wilt dat elke vrouw zich zelfverzekerd en goed voelt, ongeacht de maat die ze draagt. Zizzi zorgt er voor dat vrouwen met een grotere maat ook de nieuwste jeans, de meest elegante jurken en de stijlvolste casual outfit kan dragen. Zo kan de vrouw met ‘curves’ zich ook ontpoppen als een echte fashionista. Zizzi weet wat deze fashionista wil en zorgt ervoor dat ze het krijgt.

Voor elk figuur

Zizzi heeft een ruime keuze aan jeans, jurken, rokken, blouses, tops, tunieken en broeken. Ga jij voor casual of voor vrouwelijk? Wat je ook kiest met de grote maten mode van Zizzi ben jij gekleed volgens de laatste trends. Wees trots op je rondingen en laat ze zien!