VILA

Het design van VILA is gebaseerd op een vrouwelijke benadering van mode, de combinatie van vrouwelijkheid met trends en een bohemian touch. Elk kledingstuk is gemaakt met passie om met trots te dragen. De collecties van VILA worden gekenmerkt door mooie prints, hoge kwaliteiten, verfijnde coupes en uitgewerkte details.

sorteren

406 resultaten

VILA

Vila staat voor het ontwerpen van toegankelijke kleding voor jonge vrouwen die hun stijl willen ontwikkelen. Vila focust zich op kleding van een goede kwaliteit, een vrouwelijk design en leuke details. Het doel is om elke vrouw zelfverzekerd te laten voelen zodat ze elke dag kan stralen.

Vrouwelijk, sensueel en minimalistisch

Vila gelooft dat vrouwelijkheid zacht en sierlijk is. Het is een balans dat zich uit in de collectie. Deze sierlijkheid uit zich in alle kleine details die worden toegevoegd aan de kleding: van de zachtste stoffen, veelzijdige dessins tot aan de mooiste kleuren. Vila wil sensualiteit uitstralen, in de zin dat jij de kleding met trots kan dragen. Op en top vrouwelijk en fun. Het belangrijkste dat de kleding moet uitstralen is elegantie en simpelheid. Door de kleding simpel te houden neemt het niet te veel aandacht weg van degene die het draagt, van jou!

Veelzijdige collectie

De collectie bestaat uit vrolijke en kleurrijke prints, mooie uitsnedes en subtiele details. Elk kledingstuk is met passie en trots gemaakt. Er is keuze uit jurken, tops, t-shirts, rokken, broeken, blouses, jasjes, jumpsuits en nog veel meer. Ook doet Vila leuke samenwerkingen met influencers zoals bijvoorbeeld Kae Sutherland. Houdt de collectie in de gaten voor toekomstige nieuwe samenwerkingen! Zo blijft Vila jouw inspireren. Kijk rustig rond tussen de prachtige, vrouwelijke kleding items van Vila; en heb je jouw favoriet gevonden? Als je voor 23:59 besteld heb je deze morgen nog in huis!