Damesmode

Tom Tailor

Casual fashion for a casual life. Dat is het uitgangspunt waarmee Tom Tailor heren- en damesmode ontwerpt. Het succes van Tom Tailor is eenvoudig te verklaren: het ziet er eenvoudigweg fantastisch uit ...

508 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tom Tailor

Het leven is een spel, zeggen ze bij Tom Tailor. Speel het vol overgave, don’t be shy en dress in style. Want zoals dat gaat met spelletjes: het kan dooien, het kan vriezen, je kan winnen, je kan verliezen, maar als je in stijl verliest, dan is het leven een stuk dragelijker.

Met deze brand philosophy richt TOM TAILOR zich op stijlbewuste mannen en vrouwen die waarde hechten aan hun individualiteit, zelfverzekerd zijn en genieten van het grootstedelijke leven in al z’n dynamische eigenheid. TOM TAILOR biedt de ‘urban player’ authentieke, zelfverzekerde looks. Eigentijdse stijlen die fashionable, elegant en stylish zijn en tegelijkertijd sportief, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen.

Naast de basiscollectie van TOM TAILOR heeft dit modehuis uit Hamburg een denimcollectie onder de naam TOM TAILOR denim male. Met deze collecties richt TOM TAILOR op een iets jonger publiek: jonge mannen tussen de 15 en 25 jaar. Barstend van de energie, op de hoogte van de laatste trends en met een bovenmatige interesse in mode. En of je nu naar een bierfestival in Brooklyn New York gaat of naar een popconcert in Tokyo: met de eclectische mode van TOM TAILOR Denim weet je zeker dat je de right look voor elke gelegenheid hebt. Casual fits, trendy wassingen, gebruikelijke en ongebruikelijke kleuren, opvallende en subtiele details: de uitgebreide collectie van Tom TAILOR Denim heeft het allemaal.

Met filters voor fits, materiaalsoort en kleuren kun je alvast een voorselectie maken. Keuze gemaakt? Als je bij wehkamp vandaag nog bestelt, komen wij jouw bestelling supersnel bij je thuisbezorgen. En ben je dus totally on trend. Zoals ze in Hamburg zeggen: wunderbar!