Damesmode

ten Cate

Met een breed assortiment ondergoed voor de hele familie is ten Cate een van de meest geliefde merken van ons land. Al sinds 1952 staan de producten van ten Cate nog voor de beste kwaliteit. En zelfs nu ten Cate geen familiebedrijf meer is, zien zij zichzelf nog wel als een echt familiebedrijf. Met hoogwaardig ondergoed en nachtmode die goed zijn en goed blijven. En aandacht voor alle mensen met wie zij werken.

sorteren

157 resultaten

ten Cate

Met een breed assortiment ondergoed voor de hele familie is ten Cate een van de meest geliefde merken van ons land.Al sinds 1952 staan de producten van ten Cate nog voor de beste kwaliteit. En zelfs nu ten Cate geen familiebedrijf meer is, zien zij zichzelf nog wel als een echt familiebedrijf. Met hoogwaardig ondergoed en nachtmode die goed zijn en goed blijven. En aandacht voor alle mensen met wie zij werken.

Dames

Voor dames heeft ten Cate een uitgebreid aanbod damesondergoed. Dankzij de unieke pasvorm en hoogwaardige kwaliteit is ten Cate ondergoed dames zeer fijn om te dragen. De fijne stof van de lingerie voelt aan als een tweede huid en is verkrijgbaar in diverse basic kleuren. Bovendien is ten Cate ondergoed voor dames zeer comfortabel en vriendelijk voor jouw huid.

Heren

Ten Cate beschikt over een ruim assortiment herenondergoed. Omdat iedere man andere wensen heeft, bestaat het ten Cate heren assortiment uit diverse collecties katoenen ondergoed. Zo is er voor iedereen een short, slip of shirt dat goed zit, de hele dag.

Kinderen

Naast een groot assortiment dames- en herenondergoed heeft ten Cate ook aan de kinderen gedacht. Het ondergoed voor ten Cate kinderen is gemaakt van een blend van katoen en elastaan, wat zorgt dat het zacht aanvoelt en een fijne bewegingsvrijheid geeft.