• gratis bezorging vanaf 20.-
  • bezorgd op een dagdeel naar keuze
  • gratis retour
Jurken & rokken

Het Amsterdamse SuperTrash is in 2004 opgericht door Olcay Gulsen. De collecties zijn gebaseerd op dezelfde eigenschappen die op Olcay van toepassing zijn: strong, sexy en cosmopolitan. In 2016 heeft Olcay Gulsen het nieuwe merk ST. studio gelanceerd. ST. studio is vrouwelijk, krachtig, cool en tegelijkertijd high end, verfijnd en geraffineerd. De ‘Essentials’ vormen de basis van de collectie en bestaan uit klassiekers die elke vrouw in haar kast zou moeten hebben; tijdloos en met karakter.

SuperTrash

SuperTrash is in 2004 door ontwerpster en onderneemster Olcay Gulsen gelanceerd. Met SuperTrash dichtte zij de kloof tussen dure designermerken en grote ketens door het aanbieden van stijlvolle kleding die razend snel in de winkels lag. Het merk werd al snel een groot succes. Inmiddels wordt SuperTrash wereldwijd verkocht en is het geliefd onder vele celebrities. Het trendy label richt zich op de krachtige vrouw die weet wat ze wilt, houdt van fashion en altijd on trend de deur uit gaat.


Kleding voor de It-girl

SuperTrash is een echt it-girl label voor onafhankelijke vrouwen met een groot gevoel voor mode en stijl. Het merk staat voor een succesvol en verfijnd leven waarbij de vrouw niet bang is om haar persoonlijkheid te laten zien. De SuperTrash vrouw combineert persoonlijkheid met ongedwongen stijl, maar ze is nooit te gepolijst en haar outfits bevatten altijd een element van verrassing.


Sterke collecties met een missie

Het merk SuperTrash heeft de missie om de kloof tussen de high-street en luxe labels te overbruggen. Deze missie is goed terug te zien in de prachtige collectie van jurken, tops en jeans. Daarnaast heeft SuperTrash een lijn accessoires om je outfit compleet te maken. De collecties zijn gebaseerd op dezelfde eigenschappen die op Olcay van toepassing zijn: strong, sexy en cosmopolitan. Voor vrouwen die precies weten wat ze willen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.