• gratis bezorging vanaf 20.-
  • bezorgd op een dagdeel naar keuze
  • gratis retour
Jurken & rokken

Modetweeling Spijkers en Spijkers lanceerde voor de het najaaar van 2017 een unieke SPIJKERSDENIM lijn. Een collectie met verschillende soorten spijkerbroeken die in één woord omschreven kunnen worden: SPIJKERGOED! Van de old school flair tot aan de boyfriend jeans, heeft elke broek een eigen wassing, pads en distressed details.

SPIJKERSDENIM

Modetweeling Spijkers en Spijkers lanceerde voor het najaar van 2017 een unieke SPIJKERSDENIM-lijn. Een collectie met verschillende soorten jeans die in één woord omschreven kan worden als: SPIJKERGOED! Van de old school flaired jeans tot aan de boyfriend jeans, heeft elke broek een eigen wassing, pads en andere details heeft. Spijkers en Spijkers heeft ervoor gezorgd dat elke jeans uniek is. De merknaam en achternaam van de ontwerpsters komt overal terug in de kleding: de sweats zijn bedrukt en geborduurd met teksten zoals “SPIJKERS nail it”, SPIJKER hard’ of “SPIJKER goed”.


Over Spijkers en Spijkers – De tweelingzussen Truus en Riet vormen sinds 2000 het merk Spijkers en Spijkers. Beide zussen studeerden af aan ArtEZ (Academie voor Beeldende Kunst) in Arnhem, waarna ze in 2000 een masteropleiding volgden aan het Fashion Institute Arnhem. Het duo ontving diverse awards en prijzen voor hun ontwerpen en werden onderscheiden met de Prins Bernard Cultuur Prijs Mode Stipendium 2013.


Stijlelementen

Sinds de oprichting heeft het merk een herkenbare en geliefde stijl, die gekenmerkt wordt door grafische details en uitzonderlijk kleurgebruik. De ontwerpers hebben een fascinatie voor sterke vrouwen, die zich profileren en met volle teugen durven genieten van wat het leven te bieden heeft. Onafhankelijke karakters, met een eigen mening. Samen met deze inspirerende rolmodellen vormen Spijkers en Spijkers moderne ‘Suffragettes’ en moedigen ze vrouwen aan om te zijn wie ze willen zijn.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.