Sportkleding

Skikleding dames

Jij wilt op de piste natuurlijk wel goed voorbereid voor de dag komen! Zoek je skikleding voor dames die niet alleen functioneel, maar ook nog eens fashionable is? Dat snappen wij! Daarom hebben wij a ...

58 resultatensorteren op
aanbevolen

Skikleding voor dames

Zodra de eerste sneeuw begint te vallen, begint het aftellen tot jouw skivakantie. Maar waar moet je opletten bij het kopen van dames skikleding? Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet zodat jij het niet te koud of te warm krijgt tijdens de wintersport. Het beste is om in laagjes te werken, het liefst in drie lagen. Gebruik thermokleding als de eerste laag. Thermokleding zit strak om jouw lichaam voert transpiratievocht af en houdt je warm. Gebruik als tweede laag een skipulli of skivest, mocht je het te warm krijgen, kun je deze laag gemakkelijk uit trekken. De derde en laatste laag zijn uiteraard een dames ski-jack en de skibroek. Al onze ski-jacks zijn voorzien van een sneeuwvanger, getapte naden en waterdicht. De mate van waterdichtheid is te zien aan de waterkolom.

Skikleding merken

Onze uitgebreide dames skikleding assortiment bestaat uit merken als Brunotti, Dare2B, Icepeak, Luhta, O’Neill, Protest en Roxy. Welk merk is jouw favoriet? Maak heel eenvoudig een voorselectie door te filteren op merk en eventueel ook gelijk op maat, kleur en prijs.

Snowboots

Vergeet naast je skikleding ook je snowboots niet. Wij bieden van diverse merken zoals Sorel en Olang snowboots aan. En wist je dat sommige snowboots geschikt zijn voor temperaturen tot min 32 graden? Daar kom jij de winter wel mee door!