Damesmode

Spoom.

Modern, comfortabel en helemaal van nu, dat is het jassenmerk Spoom. De collectie kun je omschrijven als urban chic en is gemaakt voor vrouwen met een casual, maar vrouwelijke kledingstijl. Spoom. laat zich inspireren door een tijdloze interpretatie van ongedwongen chic, die vrouwen van alle leeftijden aanspreekt.

sorteren

13 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Spoom.

Spoom. is een jassenmerk dat sinds 2003 op de internationale mark is en een restyle heeft ondergaan. Het resultaat uit zich in de collectie: het is een modern, allround urban jassenlijn geworden dat classy, maar tegelijk comfortabel is.

Stoer en klassiek

Spoom. wil vrouwen van alle leeftijden aanspreken en dat zie je terug in de collectie, Er is voor ieder wat wils. De materialen zijn rijk en zacht, de jassen zijn simpel maar stijlvol. Dit geeft het typische Spoom.-vrouw gevoel van warmte en comfort. Je ziet er altijd goed uit, zonder daar al teveel nadruk op te leggen. De collectie is veelzijdig en dus geschikt voor verschillende gelegenheden. Van een oversized teddycoat tot wollen mantels met animal prints. Het zijn stuk voor stuk jassen waarin je weg kan kruipen en jij je mag laten zien.

Zelfverzekerd en trendy

Wist je al dat Spoom. lid is van de Fairwear Foundation? Dit is een organisatie die samenwerkt met merken en influencers met als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren.