Kettingen

276 resultatensorteren op
aanbevolen

Kettingen

Kettingen mogen weer volop gezien worden! En dat kan ook niet anders, want de laatste trends in kettingen zijn zó opvallend dat je niet meer om kettingen heen kunt. Jarenlang waren kettingen vooral gemaakt van goud of zilver en uitgevoerd in een fijne schakel, maar sinds de opkomst van nieuwe materialen en technieken voor het decoreren, bevestigen en vormen van materialen, worden kettingen steeds uitbundiger.

Gouden en zilveren kettingen

Natuurlijk blijven klassieke gouden en zilveren kettingen populair, want dat zijn tijdloze items die iets moois toevoegen aan je look. Gouden en zilveren kettingen zijn er in korte, middellange en extra lange uitvoeringen. Kettingen met fijne bedeltjes of een symbolische hanger zorgen voor een persoonlijk statement. Of kies voor puur en draag een mooie schakelketting; dat is tijdloze luxe. Deze kettingen zijn prachtig om cadeau te geven aan iemand die veel voor je betekent, of natuurlijk aan jezelf, omdat je het verdient! Bij wehkamp.nl vind je vele soorten lange en korte kettingen van edelmetaal, onder andere van de merken Fossil, Skagen en TOV.

Kettingen met hangers en bedeltjes

Naast edelmetalen zijn er kettingen en hangers van bijna elk denkbaar materiaal. Denk aan leer, textiel en verguld of gekleurd metaal. Hangers zijn er in subtiele en opvallende vormen en gemaakt van onder andere glas, hout, veertjes, kristallen en verguld of verzilverd metaal. Hangers met teksten van gebogen metaaldraad - zoals 'love' - zijn zeer populair. Lange kettingen met opvallende hangers met kristallen of enkele bedeltjes geven je look een nonchalante, sierlijke twist. Zoek je een opvallende ketting waarmee je je outfit een fashion- of glamour-boost geeft? Kies dan voor een ketting met verschillende kleurige sierstenen.