Scotch & Soda kinderkleding

Het Amsterdamse kledingmerk Scotch & Soda staat bekend om het gebruik van rijke details in eclectische collecties. Seizoen na seizoen haalt Scotch & Soda inspiratie uit authentieke elementen e ...

113 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Scotch & Soda kinderkleding

De kindercollecties van Scotch & Soda, Scotch Shrunk en Scotch R’Belle respectievelijk voor jongens en meisjes, zijn ook bij Wehkamp te verkrijgen. De kinderkleding van Scotch & Soda is een doorvertaling van de visie die Scotch & Soda ook in hun volwassen kleding laat zien, from Amsterdam, from everywhere. Invloed vanuit talloze culturen en werelddelen verwerkt in mooie stoffen, prints en kleuren.

Scotch Shrunk

De jongenscollectie van Scotch & Soda bestaat o.a. uit stoere sweaters, broeken en jassen met speelse motieven en zijn uitgevoerd in zachte kwaliteiten.De jongenscollectie van Scotch & Soda is stoer, speels, en krachtig. De eclectische uitstraling van Scotch & Soda heeft zich ook doorvertaald in de jongenskleding. De kleding is allemaal van hoge kwaliteit, zachte en soepele stoffen, en perfect voor de stoere jongens. De kleding loopt van maat 104 tot en met maat 176 en dus van kleuters tot tiener jongens, allemaak kunnen ze als stoere boys gekleed in Scotch & Soda door het leven.

Scotch R’Belle

De meisjescollectie van Scotch & Soda heet Scotch R’Belle en zoals de naam al doet vermoeden is het voor alle meiden die zich graag een beetje rebels kleden. De vrolijke kleuren, herkenbaar in alle collecties van Scotch & Soda, zijn ook in de meisjeskleding weer terug te zien. Oversized zakken, geborduurde details en speelse kragen zorgen o.a. voor de stoere uitstraling van de Scotch R’belle kinderkleding. De jurkjes, meisjesjassen en meisjestruien van Scotch & Soda zijn allemaal gemaakt van soepele stoffen en uitgevoerd in te gekke prints . Alle items kunnen worden afgestyled met te gekke accessoires zoals riempjes, mutsen en kettingen van Scotch & Soda. De collectie is verkrijgbaar vanaf kleuter maat 104 tot tiener meiden maat 176.