Scotch & Soda dameskleding

Het kledingmerk Scotch & Soda heeft ook voor dames een grote collectie items allemaal in de herkenbare eclectische stijl van het merk. De inspiratie voor de collecties komt voornamelijk uit de nat ...

223 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Scotch & Soda dameskleding

De Scotch & Soda damescollectie, ook wel eerder Maison Scotch genoemd, is online te verkrijgen bij Wehkamp. De collectie is voor alle vrouwen die van moderne, frisse en avontuurlijke elementen in haar outfit houdt. Die gek is op felle kleuren, mooie prints en edgy fits. De Scotch & Soda vrouw is from Amsterdam, from everywhere.

Scotch & Soda dames collectie

De designers van Scotch & Soda beginnen elke collectie met hetzelfde uitgangspunt namelijk, unieke ideeën van over de hele wereld verzamelen. De inspiratie kan hier overal vandaan komen, van vintage meubelen tot een oud schilderij. Alles wordt verzameld en opgeslagen als inspiratie voor de collectie. De verschillende elementen uit oude schilderijen, kledingstukken, meubelen worden verwerkt in nieuwe prints, stoffen en looks voor de Scotch & Soda damescollectie. De kick van het vinden van nieuwe, toffe en inspirerende van unieke ideeën over de hele wereld is wat Scotch & Soda drijft tot het maken van nieuwe collecties elk seizoen weer.

Scotch & Soda online winkelen

De damescollectie is te vinden in onze Scotch & Soda shop in shop. De hele Maison scotch of ook wel dames Scotch & Soda collectie is online te verkrijgen in ruim 150 winkels wereldwijd en online bij Wehkamp. Wanneer je jouw meest favoriete item uit de collectie ‘s avonds besteld, kun je de volgende dag al shinen in je nieuwe Scotch & Soda jurkje of blouse. Wees een echte fashionista met de nieuwe collectie van Scotch & Soda. Volgens Scotch & Soda zijn hun vrouwelijke dragers altijd op zoek naar het verwonderlijke en de bestemming roept hun naam.