Jurken & rokken

Zwanger zijn kan geweldig zijn. Maar soms kan het juist ook heel zwaar zijn. Je lichaam verandert en je hormoonhuishouding schommelt: dan is het wel zo fijn om jurken, broeken, vesten en truien te dragen waarin jij je comfortabel voelt. En waarin je er mooi uitziet. Met de positiemode van merken als MAMA-LICIOUS, Noppies en LOVE2WAIT kun je ten volle van deze bijzondere periode genieten.

Positiekleding

De naam 'positiekleding' is misschien een tikkeltje stoffig, maar als je de trendy en stijlvolle zwangerschapskleding van nu ziet, dan ben je dat stoffige woord snel vergeten. Goede positiekleding is belangrijk tijdens je zwangerschap, want je wilt er natuurlijk ook tijdens je zwangerschap goed uitzien. Daarnaast vraagt zwanger zijn wel wat extra's van je kleding. Comfort, gevoel, pasvorm en soms ook je veranderende voorkeur voor kleuren, spelen allemaal mee bij het kiezen van goede positiekleding.

Positiekleding, en dan vooral T-shirts, longsleeves, leggings, jurkjes en sweaters, is vaak gemaakt van zachte, elastische stoffen die lekker aanvoelen om je buik en de rest van je lijf. De ontwerpen houden rekening met groei en ook met je gevoeligheid, want als je zwanger bent kun je extra snel last hebben van kleding die niet helemaal lekker zit. Knellende naden en stiksels op onhandige plekken, daar zit je niet op te wachten. Vandaar dat de zwangerschapsmerken veel aandacht besteden aan de pasvorm van bijvoorbeeld blazers en jassen.

Ben je in een fase dat je je zwangerschap nog wilt verhullen, of mag de buik inmiddels gezien worden? Met positiekleding doe je gewoon lekker wat jij prettig vindt, het is tenslotte jouw buik. Als je je buik wilt accentueren, kies dan voor mooie aansluitende tricot tops of jurkjes - ze zijn er ook met geraffineerde decolletés - en een mooie denim broek met elastische band. Verhullen doe je heel gemakkelijk - tot op zekere hoogte natuurlijk - met de uitgebreide collectie wijde positiekleding van wehkamp.nl. Zwierige blouses, A-lijn tops, tunieken en mooie jasjes waarmee je de kunst van het 'afkleden' naar een hoger niveau brengt. Laat je inspireren door onder andere MAMA-LICIOUS, Queen mum, Noppies en LOVE2WAIT.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.