MAMA-LICIOUS

Wie zei dat positiemode niet hip kan zijn? Met het Deense positiemodemerk MAMA-LICIOUS kun je er tijdens je zwangerschap net zo mooi en trendy uit blijven zien als daarvoor. Dankzij de perfecte pasvorm en de comfortabele materialen voelt het ook nog eens goed. Kortom: zit lekker, staat prachtig.

sorteren

168 resultaten

MAMA-LICIOUS

MAMA-LICIOUS kleedt toekomstige mama’s én vrouwen die net mama zijn geworden. MAMA-LICIOUS moedigt vrouwen aan er net zo hip en trendy uit te zien tijdens hun zwangerschap. MAMA-LICIOUS weet dat zwangere vrouwen behoefte hebben aan stijlvolle en comfortabele kledingstukken, daarom biedt MAMA-LICIOUS een fashionable en comfortabele collectie, voor elke gelegenheid en elke stijl. MAMA-LICIOUS wil de zwangere vrouw laten stralen en op haar best laten zijn, en dat voor een betaalbare prijs. Zowel zwangere vrouwen als vrouwen die borstvoeding geven moeten moeiteloos kunnen bewegen in elke situatie.

Comfortabele en trendy positiemode

De positiemode van MAMA-LICIOUS is geschikt voor elke gelegenheid, of je nu naar de sportschool gaat of wilt relaxen op de bank. Niet alleen tijdens de zwangerschap maar zeker ook daarna. MAMA-LICIOUS zwangerschapskleding bestaat uit een goede pasvorm met prachtige prints en vrouwelijke details. De positiekleding van MAMA-LICIOUS laat zien dat jij er tijdens je zwangerschap prachtig en trendy uit kan zien! Daar naast is de zwangerschapskleding comfortabel en praktisch. Zo kan jij er naast stralend ook trendy uit blijven zien tijdens je zwangerschap! Maak je keuze uit de ruime MAMA-LICIOUS positiemode collectie. Ga jij voor een jurk of een comfortabele broek? Wat je ook kies met de zwangerschapskleding van MAMA-LICIOUS ben jij altijd gekleed volgens de laatste trends.