Damesmode

Pont Neuf

De Pont Neuf collectie komt uit Denemarken. Door het gebruik van lichte A-lijnen en stoffen met een zogenaamd 3D-effect is het merk zeer geschikt voor dames met vrouwelijke vormen. Pont Neuf brengt draagbare collecties voor alle gelegenheden. Pont Neuf wordt door vrouwen gedragen om de perfecte pasvorm, unieke ontwerpen die passen bij de meeste vrouwen ongeacht hun figuur.

sorteren

27 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Pont Neuf

Pont Neuf brengt comfortabele, draagbare kleding waarin de hedendaagse vrouw zich vrij voelt. De basis van de collectie bestaat uit tops, tunieken en jurken uitgevoerd in een herkenbare pasvorm. Dit maakt het in elke collectie gemakkelijk te kiezen voor het model wat jou het best past!

Eenvoud en tijdloos

Pont Neuf staat voor eenvoud en tijdloos in combinatie met de actuele trends. Perfecte pasvormen en comfort staan voorop bij Pont Neuf. De allerbeste kwaliteit in tricots en special geproduceerde stoffen maken deel uit van het DNA van Pont Neuf.

Jarenlange ervaring

Pont Neuf is beschikbaar in de maten M t/m 3XL (44-54). De jarenlange ervaring van de producent geeft garantie voor een collectie die uitblinkt in kwaliteit en draagcomfort met een perfecte pasvorm. De Pont Neuf ontwerpers houden rekening met de verschillende vormen van het lichaam. Hierdoor zit jou perfecte pasvorm er zeker tussen!