Damesmode

Plus by Etage

Plus by Etage is een damesjassen merk vanaf maat 44. Het Scandinavische merk biedt een breed scala aan kleuren en modieuze ontwerpen. De collectie bestaat uit unieke jassen van een hoogwaardig kwaliteit. Etage heeft oog voor detail en selecteert de mooiste stoffen voor de collectie. Speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een mooie comfortabele jas met de perfecte pasvorm.

sorteren

3 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Plus by Etage

Het Deense bedrijf Etage biedt slimme en functionele kleding voor vrouwen. Het merk wordt geïnspireerd door te reizen over de hele wereld. Etage staat bekend om het maken van jassen in de Scandinavische stijl. Al 26 jaar ontwerpt Etage jassen en zijn daardoor zeer ervaren met het maken van jassen met een unieke pasvorm.

Unieke jassen

Plus by Etage biedt een breed scala aan modieuze jassen met een uniek uiterlijk. De collectie bestaat uit verschillende soorten jassen: De stretch jassen bieden warmte, zachtheid en een uniek comfort. De Happy-duck jassen zijn milieuvriendelijk door een binnen voering van gerecyclede flessen. Ook voor de regenachtige dagen biedt de Rainwear collectie een selectie van modieuze jassen met gedeeltelijk getapete naden. De jassen hebben allemaal een leuk design; kies bijvoorbeeld voor een jas met in een opvallende kleur, met een vrolijk dessin of basic met unieke details. Alle jassen van Etage zijn mooi afgewerkt en voldoen aan een hoog draagcomfort. Ga je voor een warme lange jas een stoere jack of een donsjasje? Met een jas van Plus by Etage kom je warm en droog door de herfst/winter. /p>