Damesmode

People Tree

Dit Engelse merk is pionier op het gebied van ethisch verantwoorde fashion. Door samen te werken met 50 Fair Trade-groepen in 15 landen, zorgt het label ervoor dat productie lucratief is voor de plaat ...

35 resultatensorteren op
nieuwste collectie

People Tree

Fair Trade

People Tree loopt voorop met duurzame en ethische mode. People Tree is opgericht in 1989 door Safia Minney. People Tree is het eerste internationale kledingmerk met een award, namelijk ‘World Fair Trade Organisation product label’. Het merk heeft deze award gekregen voor de toewijding en naleving van de principes van Fair Trade. Belangrijke onderdelen hiervan zijn: eerlijke handel, eerlijke lonen, goede werkomstandigheden, transparantie en milieubewust produceren. Zo krijg je prachtige items die eerlijk gemaakt zijn.

Respect voor mens en milieu

People Tree maakt collecties die aan de hoogste ethische- en milieu normen voldoen. Van begin tot het eind. De collecties bestaan uit verschillende designs en speelse, herkenbare prints. De prints en dessins van People Tree zijn geïnspireerd door de natuur en worden allemaal in-house ontworpen. People Tree creëert op deze manier innovatieve en betaalbare mode, met respect voor mens en milieu.

Duurzame materialen

De collecties van People Tree bevatten organisch katoen en Tencel®. De kledingstukken worden op traditionele manieren vervaardigd. Zo wordt er met de hand geweven, gebreid en geborduurd. De damescollecties van People Tree bevatten zachte organische essentials zoals: T-shirts en nachtmode. Daar naast produceert People Tree ook handgemaakte accessoires en sieraden. Zo kan jij je van top tot teen kleden in duurzame, eerlijke mode die er ook nog eens prachtig uitziet. Kies uit de ruime collectie van dit duurzame merk!