Damesmode

modström

Het merk modström vertegenwoordigt de Deense look van minimalistisch design met een edgy twist. De constant veranderende modeindustrie is een belangrijke inspiratiebron voor het merk. modström vertaalt de hotste items van het moment in vrouwelijke designs met een stoer randje en volop flair. Met zes collecties per jaar weet dit wereldwijd geliefde merk steeds weer te verrassen.

sorteren

95 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Modström

Het Deense kledingmerk Modström uit Kopenhagen is opgericht in 2004 en is sinds 2006 uitgegroeid tot een groot succes in zowel de Deense- als in de internationale fashion scene. Het merk hangt in de hipste winkels en boetiekjes en is verkrijgbaar via de mooiste webshops. Daarnaast is Modström ook zeer geliefd door de pers en verschijnt het merk regelmatig in de grootste modebladen en/of op sociale mediaplatformen.

Scandinavische stijl

Het merk is gericht op de jonge vrouw, die een oog voor mode heeft, altijd bezig is met het creëren van haar eigen stijl en altijd op de hoogte is van de laatste trends. Hier speelt Modström op in door ervoor te zorgen dat zij naast het hebben van klassiekers altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en hier hun eigen twist aan te geven. Ook heeft Modström een tijdloze collectie met essentiële stijlen voor elke dag. Zo innovatief en onderscheidend als Modström is, komt het merk altijd met eigentijdse collecties waarin de Deense stijl naar voren komt.

De collecties zijn vrouwelijk met een stoere twist, zo blijft Modström zich onderscheiden. Het merk wordt ook wel gezien als een tussenschakel tussen high-street fashion en de catwalk.

Nieuwste mode items

Geïnspireerd door de constant veranderende mode-industrie, vertaalt het merk de nieuwste items van het moment in vrouwelijke designs met een stoer randje en met veel flair. Alle kledingstukken zijn kwalitatief hoogwaardig vervaardigt. Om het beste uit het merk te halen is Modström continu bezig met vernieuwen en het ontwerpen van nieuwe collecties. Zo komt Modström ook jaarlijks met 6 verschillende collecties waarmee zij altijd blijven verassen.

Ben je nieuwsgierig, rebels en klaar om weer eens flink uitgedaagd te worden? Altijd op de hoogte van de laatste trends en continu bezig met het creëren en vernieuwen van je eigen stijl en garderobe? Heb jij je eigen mening over wat je wel of niet wilt dragen en ben jij helemaal doordrongen tot het “nu", dan past Modström perfect bij jou!