Damesmode

McGregor

McGregor is sinds 1921 de pionier voor een complete lifestyle. De American Sportswear is casual, relaxed, sportief en stijlvol tegelijk. McGregor geeft tijdloze klassiekers zoals de polo en de chino e ...

66 resultatensorteren op
nieuwste collectie

McGregor

McGregor is het eerste Amerikaanse lifestylemerk dat in 1921 werd gelanceerd door David D. Doniger. Niet alleen deze lange geschiedenis, maar vooral de betekenis van het erfgoed maakt McGregor zo uniek.Begonnen als Schotse hoedenmaker, maar al snel breidde Doniger McGregor uit tot een compleet lifestyle merk dat gekenmerkt werd door de karakteristieke Schotse ruit.

American preppy

In de jaren vijftig bestonden de McGregor collecties voornamelijk uit typisch Amerikaanse sportkleding met een traditionele Europese twist. Deze ‘preppy’ stijl is tegenwoordig wereldwijd bekend en ligt ten grondslag aan het succes van McGregor.

De huidige collecties van McGregor zijn nog steeds gebaseerd op dit originele ‘preppy’ erfgoed, maar hebben een eigentijdse twist. De authentieke Schotse ruit is nog steeds het uitgangspunt evenals de klassieke kleuren van de Ivy League-scholen, maar met een modern tintje.

Collecties

McGregor biedt collecties voor dames, heren en kids, waar overal de stijlvolle, sportieve Amerikaanse preppy stijl centraal staat. McGregor staat voor superieure kwaliteit en aandacht voor details. Van de welbekende polo’s tot overhemd en van jurk tot enkellaars, je kunt voor je gehele look terecht bij McGregor. Hou je van een casual en sportieve look maar wil je ook stijlvol over straat, dan ben je bij McGregor aan het juiste adres!