Damesmode

Mat Fashion

Al sinds 1988 ontwerpt MAT Fashion fashionable items voor de grotere maten. Hun missie is om nieuwe standaarden te zetten in de damesmode industrie: je vrouwelijk en sexy kunnen voelen in kleren zonder de hot-fashion items te hoeven missen. MAT Fashion vrouw is trendy, vrolijk, extrovert en heeft een passie voor mode en het leven.

sorteren

49 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Mat Fashion

Mat Fashion creëert trendy en chique plussize mode. Mat fashion bestaat al 30 jaar en is opgezet in Athene. Het motto van Mat fashion is: mode creëren voor dames met échte maten. De missie van Mat fashion is om: nieuwe standaarden te zetten binnen de mode-industrie. Mat Fashion wil dames met een grote maat vrouwelijk en zelfverzekerd laten voelen. De grote maten mode van Mat fashion is écht op en top vrouwelijk. Mat fashion heeft niet voor niks fans over de hele wereld.

Must-haves voor grote maten

Het design team van Mat Fashion ontwerpt grote maten kledingstukken volgens het mix en match concept. De grote maten mode is geïnspireerd door de nieuwste trends, zodat de kleding altijd volgens de laatste mode is. Mat Fashion houdt er van om te experimenteren met nieuwe materialen om zo een unieke look te creëren. De Mat Fashion grote maten collectie bestaat onder andere uit: jurken, blouses, tunieken, rokken, tops en T-shirts. Zo biedt Mat Fashion een totale collectie waar zeker een top item bij zit voor jou! Laat je vrouwelijke kant zien met de must-haves van Mat Fashion!