Damesmode

Maria Tailor

MARIA TAILOR staat voor stijlvolle kleding en elegantie. Het merk wil vrouwen aanspreken van verschillende nationaliteiten, leeftijden en karakters. Doordat de collecties worden gemaakt van natuurlijke stoffen geeft dit de kleding een exclusieve uitstraling. De collectie van MARIA TAILOR is dan ook voor iedere vrouw draagbaar, op elk moment van de dag: van zakenvrouw tot powermom.

sorteren

20 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Maria Tailor

Maria Tailor is een damesmode merk met stijlvolle en elegante kleding. Maria Tailor is erop gericht om alle vrouwen aan te spreken, ongeacht haar nationaliteit, leeftijd en karakter. Elk kledingstuk is persoonlijk en uniek doordat we werken met verschillende soorten stoffen en prints om de diversiteit van het merk te laten spreken: vrouwelijk en draagbaar. Hiermee stralen de collecties van Maria Tailor luxe uit maar blijven we tegelijkertijd toegankelijk voor iedere vrouw. Maria Tailor wordt verkocht in meerdere landen in luxe winkels en warenhuizen.

Vrouwelijkheid

Maria Tailor is een merk voor vrouwen die hun vrouwelijkheid willen uitdragen. Maria Tailor creëert mode waarin elke vrouw zich prachtig voelt. Of zij nou naar kantoor gaat of naar een feestje, Maria Tailor biedt voor elke gelegenheid een vrouwelijke, elegante outfit. Daarnaast is het doel van Maria Tailor om ambitieuze vrouwen om hen zo mooi mogelijk te laten zijn! Maria Tailor biedt een ruime collectie met onder andere: sweaters, truien, jassen, jurken, rokken, vesten, blouses en blazers. Of je nu gaat voor een complete outfit of een enkel item, met de ruime keuze zit er zeker wat voor jou bij! Maak nu jou keuze uit de collectie van Maria Tailor bij wehkamp. Verzenden is vanaf 20, - euro gratis en retourneren is altijd gratis.