Damesmode

MAGIC Bodyfashion

MAGIC Bodyfashion is al 25 jaar het merk 'door vrouwen voor vrouwen' en biedt een groot assortiment met Total Bodysolution producten bestaande uit Shapewear, BH's, Accessoires, Active Wear en Happy Feet. Elk product heeft haar eigen toegevoegde waarde door de nieuwste innovaties en de beste kwaliteit in materiaal.

sorteren

132 resultaten

MAGIC Bodyfashion

Comfortabel, zelfverzekerd en SEXY!

Zou jij je een leven kunnen voorstellen zonder onzekerheden? Een leven waarin je trots kunt zijn op jezelf, ongeacht wie je bent of hoe je eruit ziet? MAGIC Bodyfashion biedt de oplossing! De producten van MAGIC Bodyfashion zorgen ervoor dat je je comfortabel, zelfverzekerd, en niet te vergeten, sexy voelt in elke outfit. Elk MAGIC product is speciaal en heeft een connectie met de laatste fashion trends.

By women for women

MAGIC wordt al 25 jaar ontworpen ‘door vrouwen voor vrouwen’ en hierdoor bevatten de producten een vrouwelijke touch en een goed gevoel voor stijl. Vandaag de dag biedt MAGIC Bodyfashion een breed scala aan Total Body Solutions producten aan, bestaande uit: shapewear, sportkleding,