Damesmode

La Lemon

La Lemon is een nieuw plus-size modelabel uit Nederland voor de vrouwen die trots zijn op hun rondingen en er eigentijds en eigenzinnig uit willen zien. La Lemon is er voor de zelfverzekerde en modebewuste vrouw die niet op wil gaan in de massa. Een vrouw die durft te kiezen voor kleuren en prints met een persoonlijke stijl. La Lemon kleedt vrouwen die trots zijn op zichzelf en dat willen laten zien!

La Lemon

La Lemon is een nieuw plussize merk onder het gevestigde Nederlands modelabel Smashed Lemon. La Lemon is ontstaan door de groeiende vraag naar een groter pasbereik. Net als Smashed Lemon staat La Lemon voor vele opvallende, kleurrijke en vrouwelijke prints.

Trendy kleding voor elke gelegenheid

De La Lemon collectie heeft een matenreeks van 44 tot en met 54 en biedt stijlvolle, trendy kleding voor elke gelegenheid. La Lemon heeft een voorliefde voor jurken en biedt dan ook een breed assortiment in verschillende dessins, variërend van uitbundige bloemenpatronen, strakke geometrische vormen, retro designs en abstracte printen. Dit alles zorgt voor een veelzijdigheid aan vrolijkheid. Het aanbod bestaat voornamelijk uit energieke, kleurrijke en unieke prints en items. De kwaliteiten, prints en pasvormen zijn met zorg geselecteerd en ontworpen met liefde voor mode en een verlangen om vernieuwend te zijn.

Zelfverzekerheid

La Lemon wil graag dat iedere vrouw gezien wordt en vooral kracht en zelfverzekerdheid uitstraalt met haar outfit. Om die reden biedt La lemon jou een unieke en gevarieerde collectie met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kies een item die bij jou past!