Damesmode

alles voor Koningsdag

Het is bijna zover! Koningsdag 2019 staat voor de deur en dit oranje feest willen wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Bekijk hier alles wat je nodig hebt voor een geslaagde Koningsdag. Van oranje T-shirts en rode sneakers tot aan barbecues en draadloze speakers. Vier samen met ons Koningsdag!

sorteren

94 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Koningsdag

Vrijdag 27 april is het weer zover! Koningsdag is de nationale feestdag waarop wij allemaal de verjaardag van de koning vieren. Natuurlijk willen wij dit oranje feest niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom hebben wij alles wat jij nodig hebt voor je verzameld, om deze Koningsdag onvergetelijk te maken.

Van oranje jurken, rode sneakers en blauwe T-shirts tot aan barbecues, statafels en draadloze speakers. Heb jij geen tijd om te winkelen? Laat je inspireren in de shop en bestel direct online jouw favoriete oranje item. Wij laten jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis bezorgen.

Hoe Koningsdag begon

De eerste echte Koninginnedag werd gevierd in 1890. Deze feestdag was toen vooral bedoeld voor kinderen. Dit was namelijk ook de laatste dag van de schoolvakantie. Later kregen steeds meer mensen vrij op Koninginnedag en groeide deze dag uit tot een nationale feestdag. Vanaf 2014 wordt Koningsdag gevierd op de verjaardag van staatshoofd Willem-Alexander. Deze feestdag wordt gevierd met allerlei festiviteiten zoals vrijmarkten en het dragen van oranje kleding.

Alles voor Koningsdag

Weet je al wat je zoekt voor Koningsdag of Koningsnacht? Gebruik dan het filter aan de linkerkant van de pagina, om zo snel en gemakkelijk jouw favoriete oranje items te vinden. Zoals een T-shirt, jurk, statafel, barbecue of camera. Filter op geslacht, merk, kleur of artikel om sneller te vinden wat je zoekt. Je kunt de prijsrange gebruiken om een Koningsdag item binnen jouw budget te vinden. Profiteer ook van gratis verzenden vanaf 20.- Het kan natuurlijk zijn dat je niet tevreden bent met je aankoop. Je mag het dan gratis retourneren. Vier samen met ons Koningsdag!