Damesmode

JUNAROSE

Het uitgangspunt van JUNAROSE is wees trots op je rondingen. Omarm ze, verberg ze niet. De collecties van JUNAROSE bieden trendy fast fashion én perfecte pasvormen voor de maten 42 tot en met 54. Met vrouwelijke silhouetten, comfortabele stoffen en prints die met zorg zijn uitgekozen. Hét plus-size merk voor de jonge, modebewuste vrouw.

sorteren

183 resultaten

JUNAROSE

JUNAROSE is een plussize merk voor de jonge modebewuste vrouw. Ze is fashion-forward, kleedt zich zelfverzekerd en gaat altijd stijlvol door het leven om haar vorm en stijl te vieren. Ze houdt van betaalbare mode, zonder concessies te doen in pasvorm en kwaliteit. De grote maten collectie van JUNAROSE bieden fast-fashion, trends en een perfecte pasvorm in de maten 42 tot 54. Het silhouet is vrouwelijk en de stoffen, prints en details zijn met zorg uitgekozen om het lichaam zo goed mogelijk uit te laten komen. JUNAROSE dicteert geen trends, maar hoopt elke vrouw te inspireren haar lichaam te omarmen en haar eigen stijl te creëren, van casual werk outfits tot feestelijke party items.

Vrouwelijk en stoer

JUNAROSE presenteert continue een frisse kijk op de commerciële items gecombineerd met seizoensgebonden trends en must-have fashion items. JUNAROROSE staat voor zowel vrouwelijke designs, stoere jeans items als essentiële basisstukken. JUNAROSE biedt een totale grote maten collectie met onder andere: accessoires, jurken, rokken, broeken, jeans, jassen en blazers. De grote maten mode van JUNAROSE is draagbaar, trendy, comfortabel en steeds vernieuwend. Zo zijn er elke keer items toegevoegd die jou inspreken. Maak je keuze uit de ruime collectie grote maten van JUNAROSE!