Ichi

Het modieuze kledingmerk Ichi staat voor de moderne hedendaagse vrouw. Ichi heeft zes collecties in het jaar, die stuk voor stuk gemaakt zijn van mooie stoffen. Daarnaast zijn alle kledingstukken ook nog goed betaalbaar. De collecties zijn vrolijk, funky gemixt met stoere vrouwelijkheid. De kledingstukken zijn goed met elkaar te combineren. Ontdek je eigen unieke look bij Ichi.

sorteren

102 resultaten

Ichi

Het modieuze dames kledingmerk Ichi is opgericht in 1999. Ichi heeft een ruime kennis over het ontwikkelen van hoogwaardige en betaalbare mode. De collecties worden gemaakt door een modern en energiek ontwerpteam zodat de collectie altijd funky en vrouwelijk oogt.

Oog voor detail

De kledingstukken hebben de meest prachtige prints en details. Het kleurenpallet wordt elk seizoen zorgvuldig geselecteerd door de designers en zijn veelal klassiek en neutraal met opvallende accentkleuren van nu. Ichi biedt zes collecties verdeeld over het jaar bestaande uit jurken, rokken, jeans, t-shirts, broeken, singlets, jumpsuits en nog veel meer. De collectie is modieus en ontworpen voor het Ichi-modemeisje. Heb je een leuk feestje in het weekend? Kijk dan eens bij de jumpsuits of jurken om er helemaal fashionable bij te lopen. Of misschien gewoon een dag naar school of werk? Neem dan een leuke top met vrolijke broek eronder zodat jij kan stralen. Inspiratie voor de collectie wordt opgedaan op meerdere manieren en thema’s om een weerspiegeling te geven van de tijd en invloeden die we nu zien.