Hunkemöller HKMX Sportcollectie

Yoga of hardlopen, voor alle sporten is er een passend item. Vind jouw perfecte sportbh met verschillende support levels. No excuses voor jou om niet te gaan sporten!

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hunkemöller HKMX Sportmode bij Wehkamp

Met de Hunkemöller HKMX sportcollectie kun je zowel heerlijk sporten, als ook goed voor de dag komen! De collectie bestaat uit een hele range van sportbh’s voor alle verschillende levels. Sommige sportbh’s zijn van push-up voorzien. Ga voor een opvallende print of juist voor stoer mesh materiaal. Om je outfit compleet te maken zijn er ook sportslips, T-shirts, tops, vesten en broeken en shorts. De broeken zijn ook erg geschikt voor running. Liever strekken tijdens yoga of pilates? Ook hiervoor biedt de collectie meer comfi items.

Sport jij in het zwembad? Dan biedt de HKMX collectie ook enkele sportieve badpakken en bikini’s met net dat fashion detail!

Hunkemöller heeft voor haar sportcollectie een samenwerking met topmodel Doutzen Kroes. In de Doutzen Stories sportcollectie staat zij centraal voor de vrouwelijkheid en sportiviteit. Koop haar sportcollectie die in samenwerking met Hunkemöller zijn vormgegeven.

Shop de gehele Hunkemöller sportcollectie bij Wehkamp met gratis verzending en gratis retourneren. Lekker eenvoudig thuis passen wanneer het jouw uitkomt. Voor 23:59 uur besteld is de volgende ochtend al in huis!