• HKMX sportcollectie

  In samenwerking met topmodel en Hunkemöller ambassador Doutzen Kroes lanceren wij een nieuwe Doutzen Sport collectie. Het is een collectie geïnspireerd door dans en perfect voor elke workout. Doutzen is fan van zowel pilates als boksen. Daar speelt deze sportcollectie op in met BH’s en leggings voor sporten van verschillende intensiteit. Kies het model wat bij jou sport past en start het jaar sportief!

  nachtmode-sexy-wehkamp-hunekemoller

  Sexy nachtmode

  Voor wie nachtmode niet comfortabel maar vooral verleidelijk hoort te zien biedt deze collectie veel mogelijkheden: Body’s, slipdresses en kimono’s. Van glad satijn of doorschijnend kant. Wees onweerstaanbaar!

  Noir-collectie-hunkemoller

  Noir collectie

  Ervaar de extraluxe en hoge kwaliteit van de Hunkemöller Noir Collectie. Rijke materialen en mooi afgewerkte details staan centraal bij deze collectie. De collectie biedt zowel lingerie als badmode. De collectie biedt veel elegante en verleidelijke items zoals bh’s, jarretels en bustiers.

  Basiscollectie

  basiscollectie

  Elke vrouw heeft het, een lieveling bh die je het liefst elke dag aantrekt. Shop hier je perfect essentials van Hunkemöller in zachtroze, zwart en wit. Heerlijk comfortabel maar wel afgewerkt met een elegant kantje. Zoek je een bh die jouw lichaam mooi laat uitkomen onder je kleding? Dat kan doordat deze collectie vaak naadloos, strapless of met een mooie push-up zijn ontwikkeld.