Jurken & rokken

De grote maten jeans zijn verrassend en spannend. Merken als Zhenzi, JUNAROSE en whkmp's GREAT LOOKS brengen nieuwe kleuren, wassingen en modellen. Laat je bijspijkeren en vind de perfecte fit in de grootste online grote maten denim collectie van Nederland. Tregging of figuurcorrigerende jeans, wij hebben je favoriet!

Grote maten damesjeans

In 1873 ontwikkelden kleermaker Jacob Davis en verkoper Levi Strauss een speciale broek voor werklui, van een sterke, haast onverslijtbare stof. Deze nieuwe werkmansbroek groeide uit tot wat we nu de jeans noemen. Davis en Strauss maakten wereldgeschiedenis en creëerden een kledingstuk dat niet meer weg te denken is uit het modebeeld. Het 'werklui' verleden van de jeans en de beroemde diepblauwe (indigo) denim stof hebben altijd gezorgd voor een stoere, onafhankelijke en nochalante stijl. In de jaren vijftig gingen rebelse jongeren de 'workers-pants' dragen en zetten zich hiermee af tegen de regels van hun ouders.

Designer & celebrity jeans

Eind twintigste eeuw verschenen luxe varianten op de stoere jeans: 'designer' jeans en celebrity jeans. Deze nieuwe jeans waren in allerlei wassingen, modellen en stijlen te krijgen, van sterk gebleekt tot intens donkerblauw, van baggy tot superstrak en van stoer tot superchic. Ze werden gedecoreerd met prachtige details, zoals borduursels, glinsterende 'rivets', leren inzetten en zelfs bezaaid met kristallen. Davis en Strauss zouden het vast geweldig hebben gevonden! Wij zijn blij dat er zoveel keuze is, want zo kun je steeds een jeans kiezen die past bij je humeur en bij je plannen voor de dag.

Een nieuwe look met damesjeans

De damesjeans is volledig geaccepteerd als fashion item en is favoriet bij Nederlandse vrouwen. Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen heeft meerdere jeans in de kast en dat is niet zo gek, want een damesjeans zit heerlijk (vooral de modellen met een vleugje stretch), is lekker sterk en goed te combineren met heel veel verschillende tops, jasjes en truien. Zin in een nieuwe jeanslook? Laat je inspireren door de vele mooie, goed zittende jeans voor dames in het aanbod van wehkamp, van onder andere whkmp's Great Looks, Junarose en Violeta by Mango.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.