G-star RAW

G-Star RAW is een modern jeans merk, opgericht in 1989 in Nederland. De collecties weerspiegelen nog altijd de 'Just the Product' filosofie van G-Star, waarbij RAW denim en de unieke 3D jeans ...

465 resultatensorteren op
nieuwste collectie

G-Star RAW

G-Star RAW is een zeer innovatief, Nederlands jeansmerk. Het merk is een echte denimpionier en staat sinds de oprichting in 1989 bekend om de trendsettende, stoere en geavanceerde stijl. De filosofie van G-Star is vanaf het begin af aan geweest: 'Just the product'. Met andere woorden: het product krijgt de hoofdrol, dus de nadruk ligt op denimvakmanschap en innovatie in stoffen, stijlen en pasvormen. Dat zie je niet alleen aan de hoge kwaliteit van de jeans, maar ook aan de opvallende reclamecampagnes waarin G-Star duidelijk het product centraal stelt.

G-Star RAW: Just the product

Enkele belangrijke highlights in de historie van G-Star zijn de ontwikkeling van het vernieuwende concept van 3D-denim in 1996, met daarbij de introductie van de G-Star Elwood, en de doorlopende ontwikkeling van prachtige jeans van ruwe, onbehandelde denim - de RAW denims. G-Star RAW besteedt veel aandacht aan perfect zittende jeans en is zeer innovatief als het gaat om bijzondere materialen. Zo gebruikt G-Star RAW bijzondere denim-achtige materialen van bijvoorbeeld sweatstof, van hennep of van gerecycled polyester.

G-Star RAW: ook voor non-denims

G-Star RAW brengt niet alleen mooie collecties vol denim-innovatie, maar ook een uitgebreide collectie met non-denims: T-shirts, overhemden, sweats, chino's, blazers en jassen. Daarnaast is er elk seizoen een brede collectie met goede tassen, riemen en andere accessoires. Bij wehkamp.nl vind je een uitgebreide selectie van de collectie van G-Star RAW, het hele jaar door. Dus laat je inspireren door de nieuwste stijlen en vul je kledingkast aan met een nieuwe look van G-Star RAW.