Damesmode

Freya

Freya staat voor edgy en trendy lingerie, bad- en sportmode. Perfecte pasvorm en ondersteuning worden gecombineerd met up-to-the-minute designs en innovaties voor energieke en inspirerende resultaten. Freya is voor de stijlbewuste shoppers en neemt zichzelf niet nooit te serieus, live it your way!

sorteren

70 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

FREYA

Freya wil dat vrouwen zich fenomenaal voelen. Freya wijdt zich sinds 1998 aan deze missie en sindsdien heeft het ene geweldige idee tot het andere geleid. Bij het ontwerpen wordt veel aandacht besteedt aan de pasvorm voor goed en mooi passende lingerie en badmode.

Diepe cumaten en smalle omvangsmaten

Wij zijn gespecialiseerd in diepe cupmaten en smalle omvangen. Tot een O cup en vanaf omvangsmaat 60. Designs die jouw ongelofelijke ondersteuning geven en er schitterend uitzien. Er kruipt veel werk in elk Freya product.

Lingerie en badmode

Ons doel is om modieuze vooruitstrevende lingerie en badmode te combineren met goed passende kwaliteit lingerie en badmode. Freya biedt een fantastische variërende collectie lingerie en bh-size badmode. De collectie bestaat uit frisse, trendy, jonge prints maar ook heldere en klassieke kleuren. En natuurlijk de essentiële mooie basis collectie voor de gewone dag. En om het sporten te verbeteren is er de Freya Active collectie.