feestcollectie

Feestelijk tafelen

Verlang je naar kerst en de warme sfeer die dan in huis hangt? Vergeet dan vooral niet om ook je eettafel feestelijk aan te kleden. Geef je kerstdiner een volledig andere sfeer met mooie tafellopers, ...

323 resultatensorteren op
aanbevolen

Feestelijk tafelen

Elk jaar is het in december weer een feest om het in huis gezellig te maken. Met een rijk gedecoreerde kerstboom, sfeervolle accessoires en heel veel kaarslicht, kom je zo in de juiste feeststemming.

Samen feestelijk tafelen

Natuurlijk mag een uitbundige, feestelijk gedekte, kersttafel zeker niet ontbreken. Nodig je vrienden en familie uit en haal alles uit de kast. Dit is de tijd om te pronken met het mooiste servies en chique wijnglazen. Of maak het gewoon comfortabel en gezellig feestelijk, met je eigen gezin. Zodat je kinderen het lekker naar hun zin hebben. Hier vind je veel items met een hoog hebben- gehalte, om van jouw kersttafel een feestje te maken.

Van tafelkleed tot kinderservies

Geef je eettafel een feestelijke uitstraling door er een tafelkleed over te draperen. Ook mooie lopers of een paar placemats, toveren jouw kersttafel in een handomdraai om. We hebben kerstservies in verschillende stijlen, prachtige kommen en serveerschalen, dus je kunt helemaal losgaan. Bestek in zilver, koper of goudkleur, alles mag! Voor jouw kinderen hebben we ook van alles, om van het kerstdiner een kidsproof kinderfeestje te maken. Van wegwerpservies met de leukste motieven tot onbreekbare kinderborden en schattig kinderbestek.

Maak je feestelijke tafel helemaal af

Wel handig wanneer je er voor zorgt dat er op je feestelijke tafel, naast je kerstbord en glas, genoeg ruimte overblijft om ook nog tafeldecoratie neer te kunnen zetten. Zodat je het geheel af kunt stijlen met kandelaars of waxinelichtjes, kerstaccessoires en kerstgroen.

Goed om te weten

Het bestek en servies van wehkamp staat niet alleen prachtig op een feestelijk gedekte tafel, maar is natuurlijk ook prima dagelijks te gebruiken. Klik op koken en tafelen en neem gerust een kijkje in ons nog veel grotere en zeer uitgebreide assortiment.

Snelle bezorging

Heb je alles gevonden? Dan wil je de nieuwe feestelijk tafelen items natuurlijk zo snel mogelijk in huis, zodat je met alle voorbereidingen kunt beginnen. Als je de bestelling vandaag nog doorgeeft, heb je het in de meeste gevallen morgen al in huis. Eet smakelijk!