Damesmode

Falke

Falke is specialist in beenmode. Sokken, panty’s, maillots, runningsokken en skisokken die uitblinken in comfort. De materialen die Falke gebruikt zijn zowel licht als sterk, wat zeer gewaardeerd wordt. “Ik wil nooit meer een andere", is dan ook een veelgehoorde uitspraak onder vrouwen die voor het eerst een Falke-panty dragen.

sorteren

101 resultaten

FALKE

Het Duitse modehuis FALKE werd in 1895 opgericht en wordt nu wereldwijd gestuurd door Paul en Franz-Peter Falke (4e generatie). FALKE ontwerpt collecties voor de moderne mens; items van top kwaliteit, stijl en perfectie. Dit vraagt om een gevoelige en vooruitziende aanpak van de huidige trends; de moed om de zeitgeist te vormen. Met andere woorden, om anders te zijn. Elk detail wordt geperfectioneerd, met expertise en passie. FALKE werkt gepassioneerd om die perfectie te bereiken - dag na dag, al meer dan 100 jaar.

Beenmode

FALKE sokken en panty’s onderscheiden zich door het optimale draagcomfort, luxe materialen en perfecte pasvormen. Kenmerkend voor de sokken is het gebruik van hoogwaardig katoen en merinowol. Voor de panty’s maakt FALKE gebruik van innovatieve 3D weving, dit maakt de panty extra stevig en vermindert de kans op ladders. Zowel voor dames als heren komt FALKE ieder seizoen weer met vernieuwende items, waar kwaliteit weer hoog in het vaandel staat.

FALKE ERGONOMIC SPORT SYSTEM

Naast de reguliere beenmode is FALKE een voorloper wanneer het om sportsokken gaat. FALKE ERGONOMIC SPORT SYSTEM steunt op de drie pijlers; kwaliteit, oprechtheid en betrouwbaar. Zo wordt in de skikousen veel merinowol gebruikt waardoor de voeten ten alle tijden warm blijven maar die de sok ook duurzaam maakt. Daarnaast zijn er enkele skisokken die zijde bevatten, die warmte-isolerend werken en tegelijkertijd het vocht naar buiten transporteerd. Voor de hardloopsokken wordt doorgaans veel polyamide gebruikt die de lichaamstemperatuur reguleert en de performance een extra boost geeft. FALKE selecteert deze grondstoffen allen zelf om de kwaliteit en comfort te allen tijden te kunnen waarborgen. In lijn met de hoge kwaliteitsstandaard wordt elke sok die de productie-afdeling verlaat, gecontroleerd door tien paar handen. Dat is de betrouwbaarheid waar FALKE voor staat.