Damesmode

Duurzaam collectie

5378 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Fair fashion collectie

Waar duurzaamheid vroeger nog een beetje een stoffig imago had, is het tegenwoordig een trending topic. Door veel consumenten én producenten wordt het dan ook omarmd en met trots verkondigd. Zo ook bij wehkamp. Met meer dan 250 artikelen hebben wij een ruim assortiment eerlijke producten, die gemaakt zijn met liefde voor mens en natuur.

Duurzame mode

Steeds meer mensen leven bewuster en shoppen dus ook bewuster. Maar wat betekent dit nu eigenlijk, verantwoord shoppen? Hierbij draait het om producten die gemaakt zijn onder betere werkomstandigheden en met productieprocessen die minder belastend zijn voor het milieu. Duurzame fashion-merken als ARMEDANGELS, People Tree en nOeser bieden eco-vriendelijke en eerlijke fashion. Of je nu op zoek bent naar een jurk, jeans of T-shirt; bij het shoppen van eerlijke kleding moet je voornamelijk letten op het materiaal waarvan het item gemaakt is. Kleding die gemaakt is van materialen zoals bio-katoen, gerecycled materiaal en eco-leer zijn op een duurzame manier geproduceerd.

Naast dat wehkamp een bontvrij beleid heeft, zijn er nog meer mooie initiatieven van bedrijven waar wij mee samen werken. Wist je bijvoorbeeld dat i-did artikelen van ons eigen merk whkmp’s OWN uit het vorige seizoen een nieuw leven geeft? Zo maken zij van jurken, broeken en truien bijvoorbeeld een tas, kussen of accessoire.

Heb je een mooie nieuwe duurzame look gehopt? Om een volledig ‘groene’ outfit te creëren stijl je je outfit af met duurzame accessoires zoals een horloge van WeWood, een armband van A Beautiful Story of een tas van My Paper Bag.

Duurzame wooncollectie

Naast kleding en accessoires biedt wehkamp ook een duurzame wooncollectie. Of je nu op zoek bent naar een dekbedovertrek, opbergmand of mok; merken als Fair Trade Original, Yumeko en Only Natural hebben een prachtige collectie aan woonaccessoires die op een eerlijke manier zijn geproduceerd.